06-06-2022 : S.V. TONGELRE 1 - EGCHEL 1 : 7 - 0

Egchel heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 met 7-0 verloren van S.V. Tongelre uit Eindhoven. De oranjehemden hadden de bruiloft op zaterdag van een van hun spelers (Stefan) en het mini voetbaltoernooi op zondag nog in de benen waardoor het een lastige zaak ging worden om goed uitgerust aan de aftrap te verschijnen op het sportpark in Eindhoven. Over de wedstrijd die onder leiding stond van de heer van Orsouw kunnen we heel kort zijn. Na een 3-0 ruststand werd het 7-0 na 90 minuten. Egchel had geen kans tegen Tongelre dat nog een periodetitel kon winnen en daarin slaagde. De gasten moesten de wedstrijd zelfs met 10 man eindigen vanwege een blessuregeval en er geen spelers meer beschikbaar waren. Daarmee sloot Egchel deze competitie af met een teleurstellende 9e plaats met 19 punten uit 22 wedstrijden. Een groot deel valt te verklaren uit de vele en soms lange blessuregevallen die de ploeg teisterden. Na 4 jaar Egchel gaat onze hoofdtrainer Jonn Smedts aan de slag in Grashoek, Jonn bedankt voor de fijne jaren en succes volgend seizoen. Ook de leiders Marc en Martien zetten er een punt achter. Na de zomerstop zal Lieuwe Kuijpers als hoofdtrainer bij Egchel starten met leider Leon en vlaggenist Jack. Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot volgend seizoen.