29-05-2022 : EGCHEL 1 - CRESCENTIA 1 : 2 - 1

Egchel heeft in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen met 2-1 gewonnen van Crescentia uit het Weerter kerkdorp Tungelroy. Op de overwinning valt weinig aan te merken, deze was verdiend. Enig minpunt was dat de score wat hoger had mogen uitvallen. Arbiter van dienst was vandaag Piotr Ptak. Egchel kon vandaag weer beschikken over aanvoerder Colin Bruisten na lang blessureleed. In de eerste minuut kreeg Lex Verstappen al een dot van een kans maar hij miste jammerlijk. Na wat schoten over en weer die allemaal naast gingen kwam de thuisploeg in de 19e minuut op voorsprong. Een vrije trap van Colin verdween ineens in doel, 1-0. Vlak voor rust enige opwinding over een wel of niet gele/rode kaart voor de gasten, uiteindelijk alleen een vrije trap zonder gevolgen. Direct na de thee een prima aanval van Egchel. Luc Crommentuijn bracht Paul Ververgaert in stelling, deze legde keurig af op Frank Gielen die simpel de 2-0 liet aantekenen. De oranjehemden kregen vervolgens diverse mogelijkheden om het duel in het slot te gooien maar sprongen er slordig mee om. Luuk Timmermans loste Stefan Schroen af, Crescentia zou 2 keer wisselen. In de laatste 10 minuten kwamen de bezoekers nog fel opzetten en kregen ook nog wat kansen maar keeper Kars Titulair wist zijn doel schoon te houden, tot de laatste minuut toen Remco Koppen voor de eretreffer zorgde, 2-1. Komende week de allerlaatste wedstrijd, uit tegen S.V. Tongelre in Eindhoven. Crescentia ontvangt dan Sterksel.