22-05-2022 : EINDSE BOYS 1 - EGCHEL 1 : 2 - 0

Egchel heeft met 2-0 verloren van Eindse Boys. In Nederweert-Eind wist de ploeg van trainer Jonn Smedts de thuisploeg lang op 1-0 te houden en mocht het nog hopen op een puntje maar in de voorlaatste minuut kwam aan alle onzekerheid een einde, 2-0. Op het zonovergoten sportpark floot arbiter Peter Maters uit het Belgische Kessenich. Hij had geen moeite om de wedstrijd in goede banen te leiden. Egchel trad na lange tijd weer eens aan met Joey Ritter in de basis, ook jeugdspeler Ayman Kasmi mocht aan de aftrap verschijnen. Het begin was veelbelovend, 2 keer in 1 minuut werd na uitvallen afgefloten wegens buitenspel aan beide zijden. Vervolgens kreeg Paul Ververgaert de kans op 0-1 maar hij schoot in kansrijke positie tegen de doelman op. Daarna golfde het spel op en neer totdat in de 12e minuut een bal pardoes in de Egchelse bovenhoek verdween, 1-0 door Merijn Beerens. Egchel kreeg voor rust nog goede mogelijkheden door Joey Ritter en Luc Crommentuijn. Frank Gielen en Ayman Kasmi werden gewisseld voor Nick Gommans en Sami Amhaouch, in de loop van de 2e helft maakte Joey Ritter plaats voor Stefan Schroen. De thuisploeg wisselde maar liefst 5 spelers gedurende de 90 minuten. Het spel bleef op en neer gaan en de oranjehemden kregen kansen op de gelijkmaker maar enkele schoten van Luc Crommentuijn gingen voorlangs en een schot van Nick Gommans belandde op de lat. Aan de andere kant wist keeper Kars Titulair met enkele fraaie reddingen Egchel voor een grotere achterstand te behoeden. De 2-0 kwam er toch in de voorlaatste minuut. Een hard schot wist Kars in eerste instantie nog te pareren maar middels een effect belandde het leer toch nog in doel, 2-0. Een dapper strijdend Egchel had alles gegeven maar moest toch met lege handen huiswaarts keren. Zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, Crescentia uit Tungelroy komt dan op bezoek. Na de wedstrijd de seizoensafsluiting.