12-09-2021 : VVV'03 1 - EGCHEL 1 (beker) : 2 - 1

Egchel heeft ook de tweede bekerwedstrijd van dit seizoen verloren. Na Panningen vorige week was vandaag VVV’03 te sterk. Op sportpark Herungerberg werd het 2–1. De oranjehemden misten een aantal spelers wegens blessures en vakanties, hun vervangers deden hun uitstekende best maar Egchel moest toch haar meerdere erkennen in VVV’03. Ook vandaag viel er weer een aantal spelers met een blessure uit. Scheidsrechter van dienst was de heer Schnitzler. Het duel ging in de eerste helft goed gelijk op. Egchel moest al vroeg een wissel toepassen wegens een blessure. Tien minuten voor rust nam het een voorsprong. Na balverlies van de thuisploeg schoot Colin Bruisten de bal in het doel, 0-1. Vijf minuten voor de thee greep Egchel onvoldoende in zodat VVV’03 op 1-1 kon komen. Na de rust hadden de oranjehemden het moeilijker en kwam het meeste gevaar van de geelzwarten. Ook nu weer een vroege wissel wegens een blessure aan Egchel zijde zodat er in de opstelling wat aanpassingen moesten plaatsvinden. VVV’03 kreeg de beste kansen en in de slotfase trok het de winst naar zich toe. Een aanval over rechts werd met een schot in de verre hoek afgerond, 2-1. Zondag de derde en laatste bekerwedstrijd voor Egchel, thuis tegen Baarlo dat vandaag verloor van Panningen. Het is te hopen dat de blessures snel tot het verleden behoren.