Egchel 1

5E Klasse C

Seizoen 2022 - 2023

11-12-2022 : RKSVN 1 - Egchel 1 : 6 - 0

In de laatste wedstrijd voor de winterstop heeft Egchel een forse nederlaag geleden tegen de nog ongeslagen koploper RKSVN uit Neer. Gelukkig had de tegenstander het vizier niet echt scherp afgesteld, anders was een veel hogere uitslag op het scorebord verschenen. Egchel, dat door blessures enkele spelers miste, kwam weinig aan aanvallen toe en moest zich vooral beperken tot verdedigen. De wedstrijd die in onderling overleg vandaag in Egchel i.p.v. Neer werd gespeeld, stond onder leiding van Mick Waayen uit Roermond, hij had geen enkele moeite met de match. Egchel keek al na 45 minuten tegen een 5-0 achterstand aan door 2 intikkers van Jasper Blauw, een kopbal van Brian Peeters, een van richting veranderd schot van Rolf Geraets en een treffer van wederom Jasper Blauw. Lex Verstappen zag namens Egchel op slag van rust zijn kopbal uit een corner naast gaan. Vlak na de thee voerde RKSVN de score nog op naar 6-0 door een kopbal van Sem Nijssen. Beide ploegen wisselden gedurende de 90 minuten nog wat spelers. De koploper kreeg nog genoeg kansen op meer maar de voorwaartsen hadden hun vizier vandaag niet goed afgesteld en daardoor bleef de schade voor Egchel beperkt tot een 6-0 einduitslag. De winterstop begint nu en op zondag 5 februari wordt de competitie hervat met voor Egchel een uitwedstrijd naar VVV’03. Fijne Kerstdagen en een Voorspoedig en Sportief 2023 gewenst.