Egchel 1

Seizoen 2019 - 2020

Standen

14-09-2019 | EGCHEL 1 - IVO 1 : 2 - 4

Egchel heeft ook de derde wedstrijd in de bekercompetitie verloren. IVO uit Velden was nu de winnaar, 2-4. Onder zomerse omstandigheden op sportpark de Wietel floot de pas 17 jarige arbiter van Riet uit Posterholt die kon terugkijken op een prima geleide wedstrijd. Egchel miste vandaag nogal wat spelers. In de eerste helft speelde de ploeg van trainer Jonn Smedts onder de maat, na de thee was dit een stuk beter. Al na 7 minuten kwam IVO op 0-1, al dan niet in buitenspelpositie. In de 28e en 29e minuut bouwden de gasten de voorsprong verder uit na knullig verdedigen aan Egchel-zijde, 0-2 en 0-3. Paul Ververgaert bracht net voor rust middels een slalom de spanning enigszins terug door de 1-3 op het scorebord te zetten. Jesse van Schaijk verving in de rust Freek van Nisterdael. Paul kreeg enkele goede mogelijkheden, een daarvan werd omgezet in een treffer in de 66e minuut, nog maar 2-3. IVO kreeg nog wat vrije trappen te nemen zonder verder resultaat. Colin Bruisten maakte zijn rentree, hij loste Luuk Teeuwen af. I.p.v. 3-3 werd het 7 minuten voor tijd 2-4 uit een strafschop na vasthouden van een tegenstander. Einde wedstrijd. Na deze beker – c.q. oefenreeks begint a.s. zondag de competitie voor Egchel met een thuiswedstrijd tegen Kwiek Venlo. Mannen succes !