Egchel 1

Seizoen 2019 - 2020

Standen

16-02-2020 | KWIEK VENLO 1 - EGCHEL 1 : 6 - 2

Na een reeks van 3 mooie overwinningen op rij in kalenderjaar 2020 is Egchel op deze stormachtige februarizondag tegen een zeperd aangelopen. Op sportpark Hagerhof in Venlo-Zuid leden de oranjehemden een forse 6-2 nederlaag tegen Kwiek Venlo. Een complete offday verklaart de uitslag. Weinig tot niets lukte vandaag. Je hebt zo van die dagen. Arbiter van dienst was de heer Wijsman die een prima wedstrijd floot. Het begin was nog veelbelovend maar na een kwartier stond Egchel toch al met 1-0 achter door een mooie uithaal van Hicham Mekrani. De partij ging redelijk gelijk op maar Kwiek profiteerde van onvoldoende uitverdedigen aan Egchel zijde zodat de rust inging met een hopeloze 4-0 achterstand middels 3 treffers binnen een kwartier door wederom Hicham Mekrani, Fatih M’kaouar en Mertcan Ardahanli. Na de thee was het zaak om de score niet verder te laten oplopen. Beide ploegen kregen wat kansen en scoorden elk nog twee keer. Paul Ververgaert met een solo en Luuk Timmermans uit een corner zorgden voor de Egchelse doelpunten, Fatih M’kaouar en Hakim Aknaf voor die van Kwiek. Eindstand 6-2. Een wedstrijd om heel snel te vergeten en na het carnavalsweekend de draad weer oppakken met een thuiswedstrijd tegen RKSVN Neer op zondag 1 maart.