01-06-2024 Het laatste fluitsignaal...

Na 66 jaar zal op zaterdag 1 juni 2024 het laatste fluitsignaal klinken op Sportpark de Wietel.

Nog één keer zullen alle vedettes en beloftes van weleer samenkomen om terug te blikken op bijna 70 jaar voetbalhistorie in Egchel.

Samen zullen we het einde van een tijdperk vieren. Een tijdperk waarin we samen speelden, lachten, droomden, schopten, vochten, dronken, scoorden, vierden, juichten, proosten, huilden, vielen en weer opstonden, maar vooral herinneringen voor het leven maakten.

We beginnen deze bijzondere dag met sterke verhalen van “Witse nog det” en van “Witse nog van dae” van onze eigen clubiconen, ondersteund door foto’s en artikelen uit het verleden. En natuurlijk zoeken we antwoord op de vraag wie (volgens jou) de beste voetballer is die Egchel ooit heeft gehad.

In de SV Egchel All Star wedstrijd zullen de grote namen nog één keer het oranje shirt dragen. Nog één keer samen in ons oranje op het veld, maar ook nog één keer samen schouder aan schouder langs ons veld. Het veld waarop we allemaal onze grootste wedstrijden hebben gespeeld. In het echt of in onze dromen…. Nog één keer zullen we er allemaal samen staan om vervolgens afscheid te nemen van onze club. Van ons oranje.

Na het laatste fluitsignaal proosten we samen tot in de late uurtjes op onze mooie club!

Kom op Oranjemannen en vrouwen! Zorg dat je er bij bent zaterdag 1 juni.