S.V. Egchel minivoetbaltoernooi gaat niet door

We zijn een voetbalclub en toernooi in een klein dorp waar iedereen elkaar kent en waar mensen zich inzetten voor de samenleving. Als er dan iemand uit die hechte samenleving wegvalt, raakt dat ons allemaal.

Dinsdag gebeurde precies dat. Een lid van onze gemeenschap overleed bij een ongeval. Zij en haar familie waren nauw betrokken bij onze club en andere verenigingen in Egchel. Voor ons als organisatie was het meteen duidelijk dat wij geen toernooi willen houden op een moment dat Egchel zo in het hart is geraakt. Het toernooi afgelasten is daarom volgens ons de enige juiste optie. Wij hopen op het begrip van iedereen die deel zou nemen of naar het toernooi zou komen. Maar vooral willen we de nabestaanden heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. Ze zal voor altijd in ons hart en het hart van de Egchelse samenleving blijven.