S.V. Egchel mini voetbaltoernooi 2022

S.V. Egchel organiseerde op Pinksterzondag 5 juni 2022 op sportpark de Wietel haar jaarlijkse open mini voetbaltoernooi.

Vanwege de coronapandemie kon het toernooi in 2020 en 2021 geen doorgang vinden. De weergoden waren ons dit jaar helaas minder gunstig gezind waardoor het sportieve gedeelte niet geheel volgens plan kon worden afgewerkt. De achtste - , kwart - en halve finales en de wedstrijden om plaats 3 en 4 in de 2 categorieen sportief en recreatief werden middels een strafschoppenserie beslist. De finales werden volledig gespeeld. Aan de inwendige mens was gedacht met drank en snacks. DJ Chris Timmermans zorgde tijdens de aansluitende afterparty voor de muziek tot in de kleine uurtjes. Ook was er nog een optreden van Noel Fermont. Ondanks het mindere weer werd deze editie toch weer een geslaagd evenement. De uitslagen:   

Sportief: 1. AS Coma, 2. Patren, 3. Talente Dörp.

Recreatief: 1. FC Zaio, 2. Verfmingers, 3. ZwB5.

S.V. Egchel bedankt Café Bej MandersCafé TinusCafé de Pool en VETI voor de sponsoring.

Iedereen die heeft bijgedragen aan het welslagen van het toernooi editie 2022, heel hartelijk dank en tot volgend jaar. Dan vindt het mini voetbaltoernooi S.V. Egchel plaats op Pinksterzondag 28 mei 2023.