PEC'20 Nieuwe naam jeugdafdeling SV Panningen - SV Egchel

Eindelijk is het zover dat we de nieuwe naam, het nieuwe logo en het nieuwe tenue van de fusie tussen de jeugdafdelingen van SV Egchel en SV Panningen bekend hebben gemaakt.

De commissie die hiervoor in het leven is geroepen zoekt al sinds april van dit jaar naar een goed moment voor de onthulling. We hoopten dit tijdens een feestelijke gelegenheid te kunnen doen, in eerste instantie tijdens de seizoensafsluiting van de jeugd. Daarna werd er gemikt op een feestelijke opening van het nieuwe seizoen, maar iedereen weet dat Corona overal roet in eten heeft gegooid. Echter zijn we als clubs niet minder trots op het resultaat.. 

Zaterdagmorgen 12 december is door de jongste jeugd van onze clubs een groot spandoek onthult met daarop de nieuwe naam van de club, PEC '20!! De afkorting laat zich raden, Panningen Egchel Combinatie, ontstaan in 2020. Een mooie, eenvoudige, duidelijke en toekomstbestendige naam voor de jeugdafdelingen. Met hulp van enkele creatieve mensen van beide clubs en de ingezonden ideeën van de leden is het nieuwe logo en het nieuwe tenue ontworpen. Voor het nieuwe logo en de nieuwe clubkleuren geldt beide dat we de roots zeker niet zijn vergeten. In het frisse nieuwe logo zie je toch nog een stuk van de vorm terug van beide huidige logo's. Ook in het tenue wordt op subtiele wijze verwezen naar de "oude" clubkleuren. Kortom een resultaat waar we als besturen van beide clubs trots op zijn! 

Nu is het zaak dat we in aanloop naar seizoen 2021-2022 alles verder finetunen zodat we in het nieuwe seizoen klaar zijn om helemaal fris te starten als PEC '20. In de praktijk zal er voor de jeugdleden niet veel veranderen aangezien zij al een aantal jaren prima en naar volle tevredenheid samenwerken. Op de achtergrond moeten nog wel wat zaken geregeld worden maar daar zijn we reeds druk mee bezig. Kortom, op naar een mooie toekomst!