Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Update corona - nieuws 16-10-2020

Beste leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en supporters,  Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft het kabinet afgelopen dinsdag 13 oktober wederom aanvullende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus aangekondigd. Helaas zijn deze maatregelen van grote invloed op het amateurvoetbal in Nederland. De KNVB werkt nog aan een plan inzake de stilgelegde (jeugd)competities. Zodra hier meer over bekend is communiceren wij dat.

Corona protocol S.V. Egchel - S.V. Panningen 16-10-2020

Onderstaande richtlijnen zijn opgesteld op basis van de actuele richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en de KNVB en daar waar nodig aangevuld met onze eigen afspraken. Maatregelen kunnen op elk moment worden aangepast door het bestuur op basis van nieuwe inzichten. Voor aanvullende vragen of info neem contact op met een van de leden van het coronateam of stuur een e-mail naar: info@svpanningen.nl / info@svegchel.nl

Jumbo Panningen - Spek de kas actie 2020

Van maandag 17 augustus t/m zondag 25 oktober a.s. vindt de actie "SPEK DE KAS" van Jumbo Harald & Ilse van Beek Panningen plaats. Voor elke € 15,00 aan boodschappen ontvang je een voucher ter waarde van van € 0,15. S.V. Egchel heeft boxnummer 43. Wij bedanken iedereen bij voorbaat voor het doneren van de vouchers aan S.V. Egchel.

Succesvolle kennismakingstrainingen

S.V. Panningen en S.V. Egchel hebben op 25 augustus en 1 september kennismakingstrainingen verzorgd voor de jongste jeugd uit Panningen en Egchel.

Competitie-/bekerindeling senioren seizoen 2020-2021

De KNVB heeft de competitie - indeling seizoen 2020-2021 bekend gemaakt voor Egchel 1 t/m 4 en SVO Sporting Peel en Maas (zie verder). De tegenstanders in de beker in de 1e ronde voor Egchel 1 zijn Koningslust 1 (uit 30/08), Milheezer Boys 1 (thuis 06/09) en SJVV (Deurne) 1 (thuis 13/09). Egchel 2 bekert tegen ONDO 3 (uit 30/08), s.v. Laar 3 (thuis 06/09) en Wilhelmina'08 2 (thuis 13/09).

Competitie-indeling afd. jeugd najaar 2020

De competitie-indeling najaarsreeks 2020 voor de jeugdteams die in Egchel spelen luidt als volgt (PS: voor een compleet overzicht van alle teams ST Egchel/Panningen, ST Panningen/Egchel klik hier en SVO Sporting Peel & Maas klik hier) :

Indeling heren seniorenelftallen 2020-2021

De voorlopige indeling van de heren seniorenelftallen (Egchel 1 t/m 4 en Egchel veteranen) seizoen 2020-2021 is bekend. Zie onderstaand overzicht. Wijzigingen voorbehouden !

Nieuwe versoepelingen voor het voetbal

Dinsdag 23 juni j.l. heeft het kabinet nieuwe versoepelingen bekendgemaakt van de coronamaatregelen. Deze gelden vanaf 1 juli. Voor het voetbal heeft dit veel impact in positieve zin.