Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Nieuws SJO PEC'20 !

Eindelijk komt er weer activiteit op de voetbalvelden, de jeugd is namelijk gestart met de Regiocup en hopelijk is dit een voorbode van een nieuw “normaal” seizoen. Als club hebben we natuurlijk niet stilgezeten en achter de schermen is hard gewerkt aan volgend seizoen als de jeugdafdelingen van Egchel en Panningen verder gaan onder de naam SJO PEC’20.

Wijziging NAW gegevens

Beste leden, Graag wijzigingen in jullie adres, woonplaats, (mobiel) telefoonnummer, e-mailadres etc. doorgeven aan de ledenadministratie (info@svegchel.nl) . Zo blijft onze ledenadministatie up-to-date. Bij voorbaat dank. Het bestuur S.V. Egchel.

Update corona - regiocup jeugd 28-05-2021

Beste leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en supporters,  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.

Jubilarissen seizoen 2020-2021

Zoals jullie wellicht weten huldigen wij normaliter tijdens ons jaarlijks Nieuwjaarstreffen de jubilarissen die 25, 40, 50 of 60 jaar lid zijn van onze vereniging.

Jumbo Panningen Voetbaldagen 2021

In week 34 van de zomervakantie, van 23 t/m 26 augustus 2021, vinden op Sportpark Panningen Noord de zevende editie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen plaats!