Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Update corona - regiocup 13-04-2021

Beste leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en supporters,  Dinsdagavond (13-04-2021) heeft het kabinet de verlenging van de meeste coronamaatregelen bekendgemaakt. Dit heeft grote gevolgen voor het amateurvoetbal in Nederland en met name de KNVB Regiocup, waarbij een aantal data en factoren op dit moment nog niet zeker zijn. Meer informatie lees je hier. Meer informatie van de KNVB over veel gestelde vragen m.b.t. het coronavirus en voetbal vind je hier. (Bronnen: KNVB).

Tenuesponsoring ?

Beste leden, vrienden, vrijwilligers, sponsoren, Wij zijn hard aan het werk met het werven van sponsoren, zodat we met ingang van het komende seizoen een mooie start kunnen maken als nieuwe jeugdvereniging SJO PEC’20.

Jubilarissen seizoen 2020-2021

Zoals jullie wellicht weten huldigen wij normaliter tijdens ons jaarlijks Nieuwjaarstreffen de jubilarissen die 25, 40, 50 of 60 jaar lid zijn van onze vereniging.

Jumbo Panningen Voetbaldagen 2021

In week 34 van de zomervakantie, van 23 t/m 26 augustus 2021, vinden op Sportpark Panningen Noord de zevende editie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen plaats!

Uitslag Rabo ClubSupport - ClubQuiz Peel en Maas

Tijdens de op vrijdag 13 november j.l. gehouden grote ClubQuiz Peel en Maas werd bekend gemaakt dat S.V. Egchel het mooie bedrag van € 414,05 heeft behaald in het kader van de Rabo ClubSupport actie. Wij bedanken iedereen die heeft gestemd op onze vereniging en Rabobank Peel, Maas en Leudal voor de sponsoring. Ook bedanken wij alle deelnemers aan de grote ClubQuiz die hebben gedoneerd aan S.V. Egchel. Ook de organisatie van de grote ClubQuiz Peel en Maas bedankt voor de leuke avond !Rabobank Peel, Maas en Leudal heeft speciaal voor de vereniging een video gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.  ...