Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Geslaagde start SJO PEC'20

Afgelopen zaterdag 11 september vond op sportpark de Wietel de "Voetbal Doe Dag" voor de jeugd van SJO PEC’20 plaats. Lees hier verder en bekijk de foto's.

Jumbo Panningen - Spek de kas actie 2021

De u inmiddels wel bekende actie Spek De Kas van Jumbo Harald en Ilse van Beek Panningen staat weer voor de deur. Doe je mee? Van 30 augustus t/m 7 november 2021 ontvangt elke klant bij een besteding van € 15 aan boodschappen een voucher t.w.v. € 0,15. Wijs de unieke code die op de voucher staat vermeld online toe aan ons of lever hem in de winkel in. Wij hebben inlever box nummer 82. Hiermee steun je onze vereniging S.V. Egchel. Alvast bedankt !

Jumbo Panningen Voetbaldagen 2021

In week 34 van de zomervakantie, van 23 t/m 26 augustus 2021, vinden op Sportpark Panningen Noord de zevende editie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen plaats! Let op! Aanmelden kan nog t/m maandag 19 juli of tot de beschikbare plekjes ingevuld zijn.

Jaarvergadering 29 juli 2021

Donderdag 29 juli 2021 vindt de uitgestelde jaarvergadering seizoen 2019-2020 plaats. Aanvang om 21.30 uur in de kantine. De notulen, jaarverslagen en financieel verslag liggen vanaf 20.30 uur ter inzage, deze worden niet meer voorgelezen in de jaarvergadering. Eventuele opmerkingen worden wel behandeld.

Nieuws SJO PEC'20 !

Eindelijk komt er weer activiteit op de voetbalvelden, de jeugd is namelijk gestart met de Regiocup en hopelijk is dit een voorbode van een nieuw “normaal” seizoen. Als club hebben we natuurlijk niet stilgezeten en achter de schermen is hard gewerkt aan volgend seizoen als de jeugdafdelingen van Egchel en Panningen verder gaan onder de naam SJO PEC’20.

Update corona 26-06-2021

Beste leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en supporters,  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond 18 juni aangekondigd de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder te versoepelen. De meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal: