Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Competitie/beker-indeling Egchel 1 seizoen 2020-2021

De KNVB heeft voor Egchel 1 de competitie - en bekerindeling seizoen 2020-2021 bekend gemaakt. Egchel 1 komt in de competitie uit in de 5e klasse C (zie verder). De tegenstanders in de beker in de 1e ronde voor Egchel 1 zijn Koningslust 1 (uit 30/08), Milheezer Boys 1 (thuis 06/09) en SJVV (Deurne) 1 (thuis 13/09).

Indeling heren seniorenelftallen 2020-2021

De voorlopige indeling van de heren seniorenelftallen (Egchel 1 t/m 4 en Egchel veteranen) seizoen 2020-2021 is bekend. Zie onderstaand overzicht. Wijzigingen voorbehouden !

Nieuwe versoepelingen voor het voetbal

Dinsdag 23 juni j.l. heeft het kabinet nieuwe versoepelingen bekendgemaakt van de coronamaatregelen. Deze gelden vanaf 1 juli. Voor het voetbal heeft dit veel impact in positieve zin.

Nieuws van het bestuur ..... solidariteit gevraagd

Beste leden, vrijwilligers, vrienden, sponsoren en supporters, Allereerst hopen wij als club dat het goed met jullie gaat en dat jullie (en jullie naasten) allemaal gezond zijn en blijven! De “Corona-periode” was en is voor iedereen, dus ook voor ons als club, een vreemde en lastige tijd. Gelukkig zijn we stap voor stap weer begonnen met het oppakken van onze dagelijkse bezigheden, en dus ook het voetbal.

Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er een aantal veelgestelde vragen over de gevolgen voor het voetbal. Klik hier voor meer informatie. (Bron KNVB 31-05-2020)

Jeugdtrainingen worden hervat

Beste jeugdleden, jeugdleiders, jeugdtrainers, Eindelijk vanavond (dinsdag 28 april 2020) te horen gekregen van de Gemeente dat we weer mogen trainen !

Wijziging NAW gegevens

Beste leden, Graag wijzigingen in jullie adres, woonplaats, (mobiel) telefoonnummer, e-mailadres etc. doorgeven aan de ledenadministratie (info@svegchel.nl) . Zo blijft onze ledenadministatie up-to-date. Bij voorbaat dank. Het bestuur S.V. Egchel.