Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Coronamaatregelingen

Beste leden en supporters,Per 28 november 2021 zijn de coronaregels in Nederland weer veranderd.

Jumbo Panningen - Spek de kas actie 2021 - uitslag

De actie Spek De Kas van Jumbo Harald en Ilse van Beek Panningen heeft dit jaar voor S.V. Egchel het mooie bedrag van € 233,85 opgeleverd. Wij bedanken iedereen die de vouchers aan S.V. Egchel heeft gedoneerd. Ook een dank je wel aan Harald en Ilse van Beek voor de Jumbo sponsoractie !

Rabo Clubsupport 2021 uitslag

Van 4 tot 25 oktober 2021 vond de Rabo Clubsupport actie 2021 plaats. Leden van de Rabobank mochten stemmen op hun/haar favoriete club of vereniging. Zij zorgden er voor dat S.V. Egchel het mooie bedrag van € 373,58 tegemoet kan zien. Wij bedanken iedereen die heeft gestemd op S.V. Egchel alsmede dank aan de Rabobank voor de organisatie van de actie.

Incasso contributies seizoen 2021-2022

De incasso van de contributies voor het seizoen 2021-2022 zal worden uitgevoerd op vrijdag 26 november a.s.  Als U wijzigingen in uw bankrekeningnummer of adresgegevens wilt doorgeven stuur een mail naar info@svegchel.nl . Bij voorbaat dank. Het bestuur S.V. Egchel.

Jaarvergadering 4 november 2021

De jaarvergadering van S.V. Egchel seizoen 2020-2021 vindt plaats op donderdag 4 november 2021 om 21.00 uur in de kantine op sportpark de Wietel. De notulen, het jaar - en financieel verslag liggen vanaf 20.15 uur ter inzage.

Geslaagde start SJO PEC'20

Afgelopen zaterdag 11 september vond op sportpark de Wietel de "Voetbal Doe Dag" voor de jeugd van SJO PEC’20 plaats. Lees hier verder en bekijk de foto's.

Seizoensopening SJO PEC'20

De seizoensopening van de SJO PEC'20 vindt plaats op zaterdag 11 september a.s. Klik hier voor meer informatie.

In memoriam: Huub Korsten

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Huub Korsten in de leeftijd van 85 jaar.