Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Voorlopige indeling JO-8 JO-9 JO-10 seizoen 2020-2021

Op dit moment wordt er door de jeugdcommissie in samenspraak met trainers, coaches en leiders nog hard gewerkt aan de voorlopige indeling 2020-2021. Door alle coronamaatregelen waarmee we rekening moeten houden, verloopt dit anders dan normaal.

Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er een aantal veelgestelde vragen over de gevolgen voor het voetbal. Klik hier voor meer informatie. (Bron KNVB 31-05-2020)

Jeugdtrainingen worden hervat

Beste jeugdleden, jeugdleiders, jeugdtrainers, Eindelijk vanavond (dinsdag 28 april 2020) te horen gekregen van de Gemeente dat we weer mogen trainen !

Wijziging NAW gegevens

Beste leden, Graag wijzigingen in jullie adres, woonplaats, (mobiel) telefoonnummer, e-mailadres etc. doorgeven aan de ledenadministratie (info@svegchel.nl) . Zo blijft onze ledenadministatie up-to-date. Bij voorbaat dank. Het bestuur S.V. Egchel.

In memoriam : Sjraar van Roij

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Sjraar van Roij in de veel te jonge leeftijd van 68 jaar.

Competities amateurvoetbal niet hervat

Met het oog op de dinsdag 31 maart j.l. door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Lees hier het bericht van de KNVB. Via deze site houden wij jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen m.b.t. onze vereniging.