Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

S.V. Egchel mini voetbaltoernooi 2022

Beste voetbalvrienden en - vriendinnen. Vanaf heden zijn de inschrijvingen voor het S.V. Egchel mini voetbaltoernooi 2022 (Pinksterzondag 5 juni) geopend. Ben snel en geef je team op in een van de 3 categorieën (sportief, recreatief, dames) want vol is vol ! Opgeven kan via de volgende link https://toernooi.svegchel.nl

Benefietwedstrijd Panningen - Helden

Zaterdag 28 mei: Benefietwedstrijd SV Panningen allstars – vv Helden allstars. Sportpark Panningen noord, veld 1. Aanvang 18.00 uur. Voor meer info klik hier.

Brainstormsessie toekomst S.V. Egchel

Op dinsdag 15 februari 2022 heeft er in de kantine van S.V. Egchel een brainstormsessie plaats gevonden over de toekomst van S.V. Egchel aan de hand van enkele stellingen.

Vacatures jeugdafdeling SJO PEC'20

Voor onze jeugdafdeling SJO PEC'20 zijn we voor het nieuwe seizoen 2022/2023 nog op zoek naar een keeperstrainer en een trainer voor onze JO19-1. Klik hier voor meer informatie !

Lieuwe Kuijpers nieuwe hoofdtrainer S.V. Egchel

Lieuwe Kuijpers uit Beringe wordt m.i.v. het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van S.V. Egchel. Hij volgt Jonn Smedts op die na 4 jaar Egchel verlaat en in Grashoek aan de slag gaat.

Trainer Jonn Smedts stopt

Jonn Smedts heeft het bestuur van S.V. Egchel laten weten om aan het einde van dit seizoen na 4 fijne jaren te stoppen als hoofdtrainer van de selectie van S.V. Egchel. Het bestuur respecteert zijn beslissing en zal z.s.m. op zoek gaan naar een opvolger voor Jonn voor het volgende seizoen.