Nieuws archief

Alle nieuws artikelen

Voorlopige indeling jeugdteams S.V. Panningen - S.V. Egchel

Hierbij de voorlopige indeling voor het seizoen 2019-2020. Deze is door de jeugdcommissie in samenspraak met alle huidige en toekomstige trainers, coaches en leiders tot stand gebracht. We spreken van een voorlopige indeling omdat ervaring leert dat als gevolg van aan- en afmeldingen de samenstelling van teams nog kan wijzigen. Ook is het aan de trainers, coaches en leiders om tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen tot een definitieve indeling te komen. Dit geldt in ieder geval voor die categorieën waarbij de verdeling over de teams nog ongelijk is.Rest ons tot slot om iedereen alvast...

Jumbo Panningen - My Clubstore actie 2019

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni j.l. was er gelegenheid om de gepersonaliseerde kleding af te halen die bij elkaar gespaard was tijden de Jumbo Panningen actie My Clubstore.

Jumbo Panningen Voetbaldagen 2019

In week 33 van de zomervakantie, van 12 t/m 15 augustus 2019, vinden op sportpark Panningen Noord de vijfde editie van de Jumbo Panningen Voetbaldagen plaats !

Mini-voetbaltoernooi 2019

S.V. Egchel organiseerde op Pinksterzondag 9 juni j.l. haar jaarlijkse open mini voetbaltoernooi. Het werd onder prima weersomstandigheden weer een zeer geslaagd evenement op sportpark de Wietel. Teams in de categorieen sportief, recreatief en vrouwen namen deel aan het toernooi. Aan de inwendige mens was gedacht met drank en snacks. DJ Pieet zorgde in en buiten de tent voor de afterparty tot in de kleine uurtjes. Voor de uitslagen lees hieronder.

Vacatures S.V. Egchel

Bij S.V. Egchel zijn we altijd op zoek naar slimme, handige, knappe vrouwen en mannen die van aanpakken weten. Buiten die normale zoektocht hebben we nu nog een paar speciale vacatures. Zo zijn we op zoek naar: - een wedstrijdsecretaris- competente bestuursleden- een voorzitter Mocht je je aangesproken voelen of meer willen weten over één van de functies, meld je dan even bij één van de bestuursleden, te weten Martien van den Kerkhof, Martien van Berkel, Fons Sijben, Thijs Joosten, Guus Bos, Giel Peulen, John Luten of Rob Dieleman.

Speler van het jaar 2018/2019

Tijdens de geslaagde en gezellige seizoensafsluiting op zondag 26 mei j.l. was er een verkiezing SPELER VAN HET JAAR seizoen 2018/2019.  De kandidaten voor deze titel waren Hamza Ylmaz (Egchel veteranen), Lian Stammen (SVO Sp. P&M VR2), Bram Kempen (Egchel 5), Rick v.d. Munckhof (Egchel 4), Patrick van Roij (Egchel 3), Freek van Nisterdael (Egchel 2) en Gido van Lier (Egchel 1). Tot speler van het jaar seizoen 2018/2019 werd gekozen GIDO VAN LIER. Proficiat ! Hij ontving een bokaal, alle kandidaten een aandenken.

Kampioenen SVO Sporting Peel en Maas

Op zaterdag 25 mei zijn de meiden van Sporting Peel en Maas MO19-1 kampioen geworden in de voorjaarsreeks. Op zondag 26 mei behaalden de vrouwen van Sporting Peel en Maas VR3 het kampioenschap in de 6e klasse 4. Onze welgemeende felicitaties met beide kampioenschappen !